Як зірки футболу вражатимуть у новому сезоні

14:44, 06 серпня 2019

В ТОП-5 європейських чемпіонатів вже розіграли перші трофеї сезону. Суперкубок Англії виграв Ман Сіті Олександра Зінченка, ПСЖ вигриз перемогу у Ренна у Суперкубку Франції. В Німеччині Боруссія на домашній арені перемогла Баварію 2:0.

У новому сезоні – нові правила, нові швидкості, нові шедеври. І створювати їх буде ще зручніше. Компанія adidas напередодні нового сезону представила оновлену лінійку футбольних бутсів Hard Wired Pack.

Колекцію, якою щодня користуються, традиційно представляють зірки світового футболу найвищого рівня: Погба, Салах, Мессі, Де Хеа та інші. Кожен гравець знайшов серед бутсів свою пару, що відповідає його особистим найвищим вимогам.

Хочеш ці бутси? Добре, слухай уважно. Часи змінилися. Вони твої, але є умови. Якщо ти хочеш ці бутси, ти маєш: грати ризиковано, не погоджуватися з іншими думками, чужими очікуваннями, зі своїми слабкостями, з перебігом гри.

Якщо хочеш ці бутси – покажи недосяжний рівень гри, будь господарем ситуації, роби неможливе. Завжди. Дай людям те, чого вони хочуть, і навіть більше. Стань їхнім супергероєм. Ти мусиш робити різницю, хаос, божевілля, гордість, рекорди, історію, тишу.

Так граємо ми. І ці бутси лише для таких, як ми. Якщо ти їх хочеш – погоджуйся на наші умови, уклади угоду та грай без страху

Яскраві кольори Solar Green, Aqua Blue і Magenta у чотирьох силуетах: COPA, PREDATOR, X19 та NEMEZIZ.

Модель COPA створена для гравців з бездоганним відчуттям м’яча. Тепер вона представлена у сліпучо-зеленому кольорі з чорним написом. PREDATOR має яскраво-синій верх, а деякі шипи виконані у жовтому кольорі.

X19 підійде швидкісним гравцям: синього кольору з пурпуровими шипами. Улюбленці Мессі NEMEZIZ йдуть у фіолетовому кольорі, доповнені різними деталями.

Колекція Hard Wired Рack уже доступна в українських магазинaх компанії Adidas.

Читайте також