Як зміниться склад Динамо? Луческу дав відповідь

13:05, 30 липня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Мірча Луческу на своїй першій пресконференції, яка пройшла в онлайн-режимі, поділився своїми планами в Динамо.

Яка ваша спрямованість зміни складу Динамо: це буде кардинальна перебудова чи якісь конкретні підсилення?

Я ніколи нічого радикально не змінюю, а намагаюся дати гравцям шанс розкрити свої найкращі якості. У мене є тиждень, щоб побачити гравців і познайомитися з ними, зрозуміти, в якому напрямку працювати.

У мене буде індивідуальна бесіда з кожним із футболістів, щоб зрозуміти їхній психологічний настрій, що вони хочуть від цього життя.

Я вважаю, що у Динамо хороший підбір гравців, багато талановитої молоді. В першу чергу, їм потрібно поміняти свій менталітет в плані підготовки. Потрібно попрацювати над організацією гри, також над мотивацією: треба акцентувати увагу на тому, щоб футболісти себе повністю віддавали на тренуваннях і матчах.

Що стосується новачків, то я зустрівся зі скаутами, щоб вони надали мені кандидатури, які у них є на перегляді.

Я не можу зараз називати імена, бо мені потрібен час, щоб познайомитися з ними. Потрібно дати кожному гравцеві можливість показати себе. Упевнений, ми це зробимо найближчим часом.

Президент Динамо запросив мене в команду, я знав, що тут є талановита молодь. Головний момент – виростити цих талановитих хлопців, домогтися успіху. Задоволення я маю отримати і від прогресу хлопців, і від того, що ми добиваємося результату. Це першочергова мета у футболі.

Читайте також: Конфлікт ультрас Динамо з Луческу. Як Ігор Суркіс вирішуватиме цю проблему? та Підсилення на наступний сезон! Ман Сіті підписав перспективного гравця

Читайте також