Кінець мукам у ЛЧ. Яремчук забиває, а Динамо епічно поступається Бенфіці. ВІДЕО

00:40, 09 грудня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Без турнірної мотивації київське Динамо завітало в гості до Бенфіки.


Орли на першій же хвилині кинулися виривати путівку в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Яремчук прокинув м'яч поміж ніг Забарному і пробив у дальній кут Бущана. Голкіпер м'яч відбив перед собою, але Рафа Сілва з добивання пробив вище воріт.

Динамівці відповіли ще небезпечнішим моментом. Буяльський вийшов віч-на-віч з Влаходімосом і віддав передачу на Циганкова, якому треба було поцілити у порожній кут воріт господарів з лінії воротарського майданчика. Неймовірно, але вінгер збірної України ударом з правої (!) пробив... вище воріт!

За таке марнотратство Бенфіка покарала киян на 16 хвилині. Жоау Маріу з флангу увійшов у штрафний майданчик гостей і відпасував під удар Роману Яремчуку. Форвард збірної України з близької відстані Бущана переграв – 1:0.

Loading...

Удар у португальського клубу вийшов подвійним, адже за 6 хвилин рахунок став 2:0 на користь господарів. Беньямін Вербич невдало відкинув м'яч назад, чим дуже добре скористався Жілберто. Бразилець ударом у дев'ятку воріт Динамо не залишив шансів Бущану.

Loading...

Після перерви підопічні Луческу пішли в атаку.

На 58 хвилині небезпечно пробивав Миколенко. Оборонець киян ударом з лівої завершував подачу з кутового – м'яч пройшов поруч зі стійкою воріт Влаходімоса. Був ще удар головою з кута воротарського від Тимчика — голкіпер врятував Бенфіку. 

Хорошу атаку лівим флангом міг завершувати Буяльський, але після прострілу Віталій чомусь вирішив пропустити м'яч на партнера, якого за спиною не було.

2:0 – Бенфіка йде до плей-оф Ліги чемпіонів (Барселона  у Лігу Європи!), а Динамо тепер змагатиметься лише на внутрішній арені.

Loading...

Loading...


Читайте також: Турецькі гроші або рідна країна. Ексгравець збірної України має непогані варіанти

Читайте також