Ярмоленко – гравець, який може змінити гру. Тренер Вест Гема задоволений грою українця

09:42, 27 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

У заключному турі АПЛ Ярмоленко врятував Вест Гем від поразки. Українець забив на 85-й хвилині, втсановивши остаточні 1:1. Після поєдинку головний тренер Молотобійців Девід Моєс в інтерв’ю пресслужбі клубу прокоментував гру Ярмоленка, а також пригадав його гол у ворота Челсі:

Андрій Ярмоленко вийшов на поле на заміну і забив. Так само було попереднього разу у переможному матчі з Челсі. Що про це скажете?

Ви завжди розраховуєте, що гравець вийде з лави для запасних і змінить хід поєдинку. Ярмоленко зробив це, коли забив два важливі м’ячі. Перемога над Челсі набагато важливіша, ніж сьогоднішній результат з Астон Віллою. Та перемога була монументальною для нас. Головними для нас були звитяги над Челсі та Норвічем, нічия з Манчестер Юнайтед – у той час, коли це було потрібно. За це гравці заслуговують на велику повагу.

Photo by Getty Images

Нинішнього сезону Ярмоленко провів 23 матчі за Вест Гем та відзначився 5 голами і одним асистом.

Нагадаємо, що Вест Гем планує підсилитися під час літнього трансферного вікна. Для цього Молотобійцям потрібно продати декількох гравців, серед яких є і Андрій Ярмоленко.

Читайте також: Від срібла до дна АПЛ 5 голів. Ман Сіті наостанок знищує Норвіч. ВІДЕО та Продадуть втричі дешевше! Реал планує якнайшвидше здихатися своєї зірки

Читайте також