Юний фанат МЮ попросив Клоппа програти. Тренер Ліверпуля оригінально відповів

16:09, 21 лютого 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Просто найдобріша історія дня. 10-річний вболівальник Манчестер Юнайтед звернувся до Клоппа з проханням вигравати не так багато матчів. Головний тренер Ліверпуля не забарився із відповіддю.

10-річний вболівальник Манчестер Юнайтед Дара Кейлі написав дуже цікавого листа наставнику Ліверпуля, у якому попросив програти наступний матч:

Ліверпуль занадто часто перемагає. Якщо ви продовжите перемагати, то скоро встановите новий рекорд в Англії за кількістю матчів без поразок. Це дуже сумно для вболівальника МЮ. Тому будь ласка, зробіть так, щоб Ліверпуль програв у наступному матчі. Ви повинні дозволити іншій команді забити м’яч. Сподіваюся, що я переконав вас у тому, що Ліверпуль не повинен вигравати АПЛ і не перемагати ще коли-небудь. З повагою, Дара.

Хлопчик отримав відповідь від самого Клоппа:

Дорогий Дара.

Насамперед, хотів би подякувати тобі за лист. Розумію, що ти не бажав мені удачі, але завжди приємно отримати лист від молодого шанувальника футболу, тому я високо ціную твій лист. На жаль, цього разу я не можу виконати твоє прохання. У будь-якому разі, не за своєю волею.

Так само, як ти хочеш, щоб Ліверпуль програв, моя робота полягає — робити все можливе для його перемог. Мільйони людей по всьому світу вболівають за Ліверпуль, тому я не хотів би їх розчаровувати.

На щастя для тебе, Ліверпуль програвав матчі в минулому і буде програвати в майбутньому. Такий футбол. Проблема в тому, що коли тобі 10 років, тобі здається, що нічого не буде змінюватися, все залишиться по-старому. Але можу сказати тобі з позиції своїх 52 років: це точно не той випадок. Читаючи твій лист, можу сказати точно, що не зміниться лише одне — твоя пристрасть до футболу і твого клубу. Манчестер Юнайтед пощастило мати такого вболівальника як ти. Бережи себе.

Читайте також: Такого Камп Ноу ще не бачив! Новачок Барселони сконфузився на презентації. Відеофейл.

Читайте також