З автоголом! Динамо на нервах перемагає Кривбас Вернидуба. ВІДЕО

19:56, 06 жовтня 2024
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Кияни зійшлися з криворіжцями.

У неділю, 6 жовтня, Динамо провело матч 9-го УПЛ з Кривбасом.

Динамічно стартувала гра. Вже на 5-й хвилині поєдинку підопічні Шовковського забили швидкий м’яч. Отримавши пас від Тимчика, Герреро зробив скидку на Рубчинського – перший удар півзахисника було заблоковано, а от другий вийшов результативним – 1:0.


Після відкриття рахунку, команди почали грати на зустрічних курсах, обмінюючись своїми моментами. Дуже ефектний гол міг вийти на 20-й хвилині від Герреро – панамець підкручував м'яч у дев'ятку воріт суперника, але Кліщук здійснив суперсейв.

А на 25-й хвилині кияни подвоїли свою перевагу. Буяльський реалізував пенальті, який був призначений за гру рукою від Кузика – 2:0.

Наприкінці першого тайму Михавко забив автогол – після подачі Задераки молодий динамівець зрізав м’яч у власні ворота – 2:1. З таким рахунком команди пішли на перерву.

На початку другої половини зустрічі було дуже небезпечно біля володінь Бущана. Соса випередив Михавка і потужно пробив – нападнику не вистачило точності для гола. Підопічні Вернидуба після перерви стали грати у зовсім інший футбол, нав'язуючи боротьбу та активно пресингуючи киян.

Трохи заспокоїлась гра по ходу матчу, було багато дрібних фолів та зупинок. Динамівці переважно грали на утримання рахунку, а Кривбасу бракувало то точності, то останнього пасу, щоби відігратися.

У підсумку, 2:1 – Динамо у нервовому матчі обігрує Кривбас.

Читайте також: Здивував новим клубом! Ексгравець Динамо і збірної України перейшов у аматорську команду

Читайте також