З автоголом та дублем! Динамо переїхало Оболонь в УПЛ. ВІДЕО

17:26
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Кияни зійшлися з пивоварами.

У суботу, 19 жовтня, Динамо зіграло з Оболонню в рамках 10-го туру УПЛ.

Супергольовий момент підопічні Шовковський створили вже на 6-й хвилині. Бражко навісив на Ваната, той пробив головою – Федорівський врятував свою команду на старті поєдинку. А на 11-й хвилині динамівці забили швидкий м’яч. Шапаренко, скориставшись відскоком у штрафній, наніс влучний удар – 1:0!


Оболонь не захотіла миритися з таким ходом подій на полі і відповіла своєю атакою. Тарануха пробив з дальньої дистанції, але Бущан опинився на місці.

А на 21-й хвилині «біло-сині» подвоїли свою перевагу. Ванат реалізував пенальті, який був призначений за фол з боку суперника – 2:0!

Трохи згодом Динамо довело рахунок до розгромного. Ванат оформив дубль – отримавши пас, форвард у стрімкій атаці випередив противника і спокійно пробив у кут воріт – 3:0!

Оболонь намагалася загострювати гру, атакувати. Однак, це не дало жодних результатів і перша половина зустрічі завершилася на користь динамівців – 3:0.

Уже на початку другого тайму команда Шовковського забила ще. На цей раз відзначився Караваєв. Після швидкого виходу з захисту в атаку, Кабаєв відпасував праворуч на Олександра, який пробив у дальню дев'ятку – 4:0!

Через декілька хвилин Оболонь відіграла один гол завдяки автоголу Михавка. Тарас зрізав м'яч у власні ворота з прострілу колишнього динамівця Блізніченка – 4:1.

Пропущений гол не завадив Динамо забити свій п'ятий м'яч, який на 100% закрив матч. На 73-й хвилині зустрічі Бражко дальнім ударом з 20 метрів прошив володіння Федорівського – 5:1.

Оболонь майже не змогла створити проблем підопічним Шовковського, і будь-які спроби нав'язати свою гру були швидко нейтралізовані динамівцями. У підсумку, «біло-сині» розгромили пивоварів з рахунком 5:1 та в гарному настрої підходять до матчу ЛЄ з Ромою, який пройде 24 жовтня.

Читайте також: Його хотіла Жирона! Українець забив ефектний мʼяч головою за іноземний клуб. ВІДЕО

Читайте також