З чемпіонату світу до в'язниці? Легенду збірної Бразилії взяли під варту

13:44, 20 січня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Футболіст звинувачується у сексуальних домаганнях

Захисник збірної Бразилії та ексгравець Барселони Дані Алвес вляпався у неприємну ситуацію. Футболіст перебуває під вартою каталонської поліції. Про це повідомляє Goal.com.

Photo by Getty Images

За інформацією джерела, футболіста звинувачують у сексуальному домаганні до дівчини у одному з нічних клубів Барселони. Алвеса доставили на поліцейському автомобілі до суду. Раніше бразилець дав свідчення у поліцейській дільниці. Повідомляється, що варіант із відправкою футболіста до в'язниці є малоймовірним.

Жінка звинуватила 39-річного спортсмена, який перебував на відпочинку в Барселоні, у тому, що той засунув руку їй під спідню білизну. Інцидент стався 30 грудня. 2 січня було офіційно оформлено скаргу до поліції. Футболіст та люди з його оточення заперечують звинувачення.

Так, я був там, де було більше людей, і мені було весело. І люди, які мене знають, знають, що я люблю танцювати. Я танцював і насолоджувався собою, не вторгаючись у чужий простір. Я не знаю, хто ця дама. Як я міг зробити таке з жінкою?, - дивується Алвес

Нагадаємо, футболіст став учасником 1/4 фіналу чемпіонату світу-2022 зі збірною Бразилії. Захисник взяв участь у двох матчах пентакамеонів із чотирьох. 

Наразі Алвес має контракт з мексиканським УНАМ Пумас до літа цього року.

Читайте також: Офіційно! Динамо віддало півзахисника в клуб УПЛ

Читайте також