За рахунок чого будуть перемагати на Євро? Лідер збірної України розповів про козирі команди

10:17, 16 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Лідер збірної України поділився очікуваннями від Євро-2024.

Гравець Арсенала та збірної України Олександр Зінченко вважає, що у команди Реброва є всі шанси досягти успіху на Євро.

Фото: Getty imagesУ нас зараз дуже хороший мікс досвідчених гравців та молоді, тому ми допомагаємо один одному, підштовхуємо один одного. Сподіваюся, це допоможе нам усім на турнірі. З минулого досвіду я розумію, що на цьому рівні немає можливості допускати багато помилок, тому що тут зібрано найкращі команди та гравці в Європі, які одразу за це покарають. Потрібно бути максимально сфокусованим та показувати свою найкращу гру. Є момент – треба забивати. Інакше потім кусатимеш лікті.

Ми маємо дуже гарну атмосферу, одне задоволення працювати з цим тренерським штабом. Тому я не бачу причин, чому ми не можемо досягати великих успіхів. Наші люди на це заслуговують.

Насамперед потрібно відштовхуватися від своєї гри. Нам потрібно показати свій найкращий футбол – як кожному індивідуально, так команді. Слабких команд на такому турнірі не буває, це сто відсотків. І ми будемо ставитись до збірної Румунії так само, як до Словаччини та Бельгії, тобто з великою повагою. Усі розуміють, що перша гра на таких турнірах є дуже важливою. Тому що в ній можна отримати як психологічний імпульс, так і фізичний. Сподіваюся, нам вдасться досягти позитивного результату, — сказав Зінченко в інтерв'ю UEFA.com.

Читайте також: Готові платити за Луніна! Два відомі клуби АПЛ мріють про підписання українця

Читайте також