Забивав шедеври за Динамо! Дворазовий чемпіон України завершив кар'єру

22:57, 04 вересня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Колишній гравець Динамо повісив бутси на цвях.

Експівзахисник киян Мігель Велозу оголосив про завершення кар'єри футболіста. Про це гравець повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Фото: Getty Images

Після багатьох років на полі, після багатьох матчів, емоцій і перемог настав час попрощатися з футболом. Це було непросте рішення, але настав правильний час перегорнути сторінку та почати нову главу. Озираючись на всю свою кар’єру, я не можу не сказати, що це була справді неймовірна подорож. Це були інтенсивні роки, сповнені емоцій, які я завжди буду пам'ятати. Я хочу щиро подякувати своїй родині, усім одноклубникам, з якими я ділив роздягальні, і всім тренерам, які допомагали мені рости. Але окрема подяка вам, уболівальникам. Ви щодня давали мені сили та мотивацію, змушуючи мене відчувати себе частиною чогось великого. Дуже дякую всім, – написав Велозу.

Нагадаємо, з 2012-го по 2016-й рік португасьский гравець виступав за Динамо, з яким двічі виграв чемпіонат та Кубок України. За киян він провів 127 матчів, у яких забив 14 м'ячів та віддав 20 результативних передач. Деякі голи стали справжніми шедеврами і надовго запам'ятаються вболівальникам.

Loading...


Читайте також: Дуже солідне визнання! Гравця збірної України номіновано на Золотий м'яч

Читайте також