З шедевром! Швейцарія впевнено розібралася з Угорщиною. ВІДЕО

17:58, 15 червня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В рамках 1-го туру Євро-2024 у групі А Угорщина зіграла зі Швейцарією.

Динамічно команди увійшли у гру. Гол швейцарців назрівав зі старту поєдинку, і відкрити рахунок у матчі їм вдалося на 13-й хвилині. 

Loading...


Ебішер віддав точну розрізну передачу на Дуа, який, не розгубившись, вразив ворота суперника — 1:0! Спочатку арбітр матчу зафіксував офсайд, але після перевірки VAR гол таки було зараховано.

Loading...


У першому таймі переважно володіла м’ячем Швейцарія. За рідким випадком коли Угорщина створювала небезпеку біля володінь Зоммера. Так, на 40-й хвилині Собослаї виконував навіс зі штрафного — Орбан не зміг пробити належним та м'яч опинився у руках голкіпера швейцарців.

Наприкінці першої половини зустрічі підопічні Мурата Якіна подвоїли перевагу. Ебішер завдав розкішний удар у правий нижній кут воріт — 2:0! З такими цифрами на табло команди пішли на перерву.

Loading...


На початку другого тайму ситуація змінилась. Угорці скористались слабким місцем в обороні суперника і змогли відіграти м'яч. Варга завершив стрімку атаку партнерів по команді пробивши головою — 2:1!

Loading...

Після холодного душу Швейцарія активізувалася і стала уважніше діяти на кожному клаптику поля, аби не втратити перемогу. І це принесло свої плоди. Емболо закрив питання переможця поєдинку, забивши м'яч, не залишивши шансів Гулачі — 3:1!

Loading...


У підсумку, 3:1 — збірна Швейцарії впевнено обіграла команду Угорщини.

Читайте також: Артета підпише зірку збірної України?! Арсенал зробив запит щодо трансферу гравця

Читайте також