Закономірний результат. Луческу назвав, чого не вистачило Динамо у матчі з Вільярреалом

10:09, 19 березня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Цього сезону не вийшло пройти в чвертьфінал.

Динамо у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи поступилося Вільярреалу з рахунком 0:2. Головний тренер киян прокоментував гру своїх підопічних та поділився думками щодо результату:

 – Чого не вистачило Динамо, щоб перевернути гру на свою користь і отримати необхідний результат?

Вільярреал контролював гру, адже ця команда має більше досвіду. У наших суперників є футболісти, які вже більше восьми років виступають у європейських турнірах найвищого рівня. Ми ж маємо у своєму розпорядженні молодих гравців, у яких немає великого досвіду участі в єврокубках. Але цей досвід вони зараз заробляють.

Вільярреал грав краще та забив швидкий гол – Жерар Морено знову показав свій клас. У нас Родрігес намагався зачепитися за м’яч в атаці, але йому було складно це зробити. Та навіть попри те, що ми не вийшли до чвертьфіналу Ліги Європи, я бачу тут і позитивні моменти. Цього року у нас – так, а в наступному буде інакше.

– Чи вважаєте ви, що роль досвідчених гравців Вільярреала була вирішальною в цьому матчі?

– У Динамо дуже молоді виконавці, одному – 18, іншим –  19, 20, 21. Вони лише вчаться грати на такому високому рівні. Вони показали конструктивну гру, але нам не вистачало сміливості в атаках і доведенні їх до кінця. Не можу сказати, що я  задоволений результатом. Але Вільярреал однозначно грав краще, тому результат закономірний.

Читайте також: Результати матчів 1/8 Ліги Європи: Динамо Загреб шокує Тоттенгем, Манчестер б’є Мілан, а Славія кривдить Рейнджерс Джеррарда та Усі ТОПи! Франція оголосила заявку на матч зі збірною України

Читайте також