Закрив сезон ювілейним голом! Орендований у Динамо нападник забив у заключному турі. ВІДЕО

20:35, 29 травня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гравець став найкращим бомбардиром команди цього сезону

У заключному турі Сегунди Фран Соль відзначився ювілейним 10-м голом за Тенеріфе в матчі з Реал Ов’єдо. Варто відзначити, що у цій зустрічі Соль забив ще на 10-й хвилині, вдало зігравши головою після рикошету від захисника. Однак іспанський форвард мінімально, та все ж перебував у положенні поза грою. На той момент господарі вже поступалися – на 7-ій хвилині гри Борха Санчес результативно відгукнувся на простріл з правого флангу і шокував Тенеріфе.

А на початку другого тайму орендований у Динамо Соль успішно реалізував пенальті, пробивши сильно у лівий від себе кут – м’яч пролетів над голкіпером. Після цього рахунок став 1:1. До слова, другий м’яч господарі теж забили з пенальті, але цього разу до удару підійшов Сусо Сантана – 2:1.

 

Матч закінчився з рахунком 2:2. У доданий до основного час Ов’єдо врятував нічию у зустрічі. Ексгравець Карпат та Шахтаря Густаво Бланко Лещук скористався панікою у штрафному майданчику Тенеріфе і переправив м’яч у сітку воріт.

Цей результат нічого не змінив для обох команд у плані турнірного становища. Обидва клуби ще задовго до цього матчу гарантували собі прописку у Сегунді на наступний сезон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тенеріфе хоче залишити Соля ще на один сезон.

Читайте також: Куман залишається? Барселона не може собі дозволити вигнати нідерландця. Причина доволі комічна

Читайте також