Залишити Мессі. Барселона підпише зірку Ман Сіті, щоби переконати аргентинця не йти

11:48, 05 лютого 2021
ТРАНСФЕРИ

У каталонському клубі мають план, як залишити Мессі.

Як повідомляє Cadena Ser, Барселона влітку може підписати найкращого бомбардира в історії Манчестер Сіті Серхіо Агуеро. Деякі претенденти на посаду президента каталонського клубу зв’язувалися з оточенням гравця і нападник висловив своє бажання перейти до іспанської команди. Контракт Агуеро з Містянами закінчується влітку 2021-го року і він може перебратися до Блаугранас абсолютно безкоштовно.

Вказується, що у такий спосіб боси Барселони мають намір переконати Мессі не йти з клубу. Адже він має чудові стосунки з Агуеро. Крім того, що вони вже дуже довго товаришують, Мессі ще й є хрещеним батьком сина нападника Манчестер Сіті.

Нинішнього сезону Агуеро через травму коліна зіграв лише у 9 матчах за містян, у яких відзначився двома голами. Загалом на рахунку 32-річного аргентинця 256 забитих м’ячів за Сіті.

Читайте також: Шахтар віддасть ще одного до Серії А? Італійський гранд вже контактував з гравцем гірників та Мессі згорів. Аргентинець образився, почав всіх підозрювати і готовий йти до суду

Читайте також