Зарплата Дієго Сімеоне – найвища серед усіх тренерів

13:25, 09 лютого 2019

Французьке видання L’Equipe стверджує, що володарем найвищої у світі заробітної плати серед футбольних тренерів є наставник Атлетико Дієго Сімеоне. За даними видання, аргентинець заробляє понад три мільйони євро на місяць. Це майже на півтора мільйона більше, аніж власник другого місця в рейтингу зарплат Ернесто Вальверде. Коучу Барселони платять два мільйони.

Ще менше (1.9 млн євро на місяць) кладе до своєї кишені тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола. І менше мільйона заробляють в АПЛ наставник команди Андрія Ярмоленка Мануель Пеллегріні та керманич Тоттенгема Маурісіо Почеттіно.

Читай більше: Ярмоленко до кінця сезону вже не зіграє.

В Серії А трійку призерів утворили Массиміліано Аллегрі з Ювентуса (трохи більше мільйона євро), Карло Анчелотті в Наполі (майже мільйон) та Лучано Спалетті з Інтера (680 тисяч євро).

З ТОП-5 ліг найнижчі зарплати пропонують Німеччина та Франція. До слова, тренер ПСЖ заробляє скромні 420 тисяч євро на місяць. В Бундеслізі прогнозовано найвисокооплачуванішим є наставник Баварії. Ніко Ковач щомісяця кладе на свій рахунок рівно півмільйона євро.

Найвисокооплачуванішим гравцем на цей момент є Ліонель Мессі (8, 2 млн євро на місяць). Він майже удвічі випереджає Кріштіано Роналду (4,7 млн). Усі суми вказані без сплати податків.

Читайте також