Зарплати наближених до Павелка. Звичайні працівники Української асоціації футболу шоковані сумами

13:32, 13 грудня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Журналіст Віктор Вацко у своїй програмі Вацко on air #32 підтвердив, що інформація, яку оприлюднив Костянтин Андріюк, про рівень зарплат в УАФ, відповідає дійсності. І цифри шокували звичайних працівників нашої футбольної асоціації.


Кілька джерел підтвердили мені, в принципі, достовірність цієї інформації. Так само кілька джерел в середині УАФ мені підтвердили таке поняття, як ступінь ах*ю простих представників Української асоціації футболу, які виконують рутинну роботу в цій організації (УАФ). І яким розповідали про скорочення зарплатні, необхідні скорочення зарплатні: війна, важко... Дивишся на цей список, який опублікував Костя Андріюк, - ШІСТЬ перших віцепрезидентів, ДВА просто віцепрезиденти, генеральний секретар і ДВА заступники генерального секретаря, група радників президента. Чим вони займаються, за що відповідають?

Загалом усі ці люди отримують в місяць, я порахував, 2 мільйони, 24 тисячі 500 гривень. За рік - це майже 24 з половиною мільйони гривень. Непогана цифра. Зона відповідальності не зрозуміла.

Читайте також: Свідомо затягують?! Суд ніяк не може розглянути справи президента УАФ Павелка, фіндиректори Сагайдак та генсека Запісоцького

Читайте також