ZARUBA – нова серія епічних баталій від Parimatch

13:41, 03 вересня 2020

Parimatch знову випустив яскравий ролик, який вже з’явився у соцмережах. Цього разу бренд таким чином презентував свою нову глобальну кампанію ZARUBA.

До зйомок ролика в Parimatch підійшли з розмахом. Відео вийшло видовищним і драйвовим. Ролик був знятий в постапокаліптичному стилі. Новий світ має вельми грізний вигляд, але в ньому знайшлося місце багатьом зіркам спорту. Актори майстерно зіграли амбасадорів бренду — Конора Макгрегора і Майка Тайсона, який з’явився в образі персонажа Горо Mortal Kombat.

Центром же спортивних баталій стала головна спортивна арена України. Стадіон зазнав змін, але відкрито вгадується в ролику. Арену люто штурмують фанати, які скучили за футболом і жадають увірватися на трибуни після тривалої перерви.

Ролик став логічним продовженням легендарної кампанії Game of Thrones. У Parimatch повідомляють, що кампанія планувалася під Євро-2020, але через перенесення турніру її адаптували під новий сезон Ліги Націй УЄФА. Після ролика піде відповідний брендинг спортивних майданчиків, зовнішня реклама та інші активності.

Дивитися відео можна ТУТ

Читайте також