Збірна України здобула БРОНЗУ Чемпіонату світу! Українці знищили французів 7:1. ВІДЕО

17:10
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна України стала бронзовим призером Чемпіонату світу.

У матчі за третє місце наша національна команда грала з Францією (у півфіналі поступилися Аргентині).


Українці повели у рахунку в середині першого тайму. Синьо-жовті організували швидку контратаку і Корсун викотив на Чернявського, який не схибив – 1:0.

На старті другого тайму збірна України подвоїла свою перевагу. Семенченко навісив з правого флангу і Зварич головою відправив м'яч у сітку воріт – 2:0.

На жаль, за декілька хвилин французи відіграли один м'яч. Вони організували швидку контратаку, Гіріо викотив на порожні ворота Саадауї і він спокійно покотив м'яч у сітку – 2:1.

На 27-й хвилині збірна України повернула собі перевагу в два голи. Жук пройшов повз декількох гравців французів і пробив точно кут – 3:1.

А вже на наступній хвилині Жук оформив дубль. Він вдало зіграв на добиванні, опинився сам перед воротами і відправив м'яч у сітку – 4:1.

Після цього французи вивели п'ятого польового гравця і дуже швидко за це поплатилися. Сухов парирував удар від суперника, м'яч відлетів до Абакшина і той з власної половини поля влучив у порожні ворота – 5:1.

А ще за мить українці перехопили м'яч біля своїх воріт і Абакшин знову зі своєї половини поля забив у порожні ворота – 6:1.

Українці ідеально грали в обороні і протидіяли п'ятьом польовим гравцям французів. На 33-й хвилині підопічним Косенка в черговий раз вдалося підловити суперника на помилці і Абакшин уже звично для себе із через пів поля відправив м'яч у сітку – 7:1.

Після такого удару французи вже не зуміли відійти і не змогла відквитати бодай один гол. Тож збірна України з футзалу перемагає 7:1 та ЗДОБУВАЄ БРОНЗУ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ!

Читайте також: Запалювали разом з Довбиком! Артета хоче забрати в Арсенал зірку Жирони

Читайте також