Жорстока РЕАЛьність. Анчелотті знищує Шахтар Де Дзербі в Лізі чемпіонів. ВІДЕО

20:55, 19 жовтня 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Цей матч хочеться забути.

Loading...


Мадридський Реал просто зім'яв Шахтар у першому таймі київського протистояння в Лізі чемпіонів. Роберто Де Дзербі знову в євротурнірі довірився лише двом українцям у стартовому складі (цього разу в основі опинилися Трубін і Кривцов, який змінив травмованого Матвієнка).


Гості активно розпочали матч, обравши тактику з великої кількістю дальніх ударів. На щастя для донецької команди, Анатолій Трубін, який нещодавно повернувся після серйозної травми, безпомилково справлявся з ударами Крооса, Бензема та Каземіро.

Проте втримати свої ворота у недоторканності гірникам у першій половині таки не вдалося. На 37 хвилині Сергій Кривцов невдало перервав передачу Лукаса Васкеса на Бензема, перекинувши м'яч через Трубіна, який вийшов на перехоплення – 0:1.

Loading...


Де Дзербі до забитого м'яча Реала дуже нервував. Скоріше за все, спеціалісту не подобалася легкість, з якою мадридці повертали собі м'яч після власних атак. Шахтар за першу половину створив лише один небезпечний момент (простріл Ісмаїлі на Тете), але і той був із офсайдом.

Гірники спробували змінити хід матчу за рахунок замін (замість Тете і Соломона вийшли Марлос та Маркос Антоніо), але Реал дуже швидко забив вдруге.

На 51 хвилині Бензема підстеріг погане вкидання з ауту від Додо, протягнув м'яч до штрафного майданчика Шахтаря і віддав на Модрича. Хорватський півзахисник тонким розрізним пасом вивів Вінісіуса Жуніора віч-на-віч з Трубіним (ще одне вітання Додо, який не витримав лінію офсайу і цим залишив вінгера мадридців у грі). Атакувальний гравець Реала свою дуель з голкіпером господарів поля легко виграв – 0:2.

Loading...


Лише після цього підопічні Де Дзербі розродилися ударом у площину воріт іспанського клубу. Фернандо у штрафному майданчику суперника обіграв на замасі Каземіро і пробив у дальній кут воріт Куртуа – бельгієць мяч намертво забрав.

Іспанський гранд відповів миттєво і жорстко! Вінісіус Жуніор самотужки обіграв Додо та Кривцова, а потім з декількох метрів ще раз розстріляв ворота Трубіна – 0:3.

Loading...


Долучився до побиття розбитих гірників ще один бразилець – Родріго. Все той же Вінісіус увірвався у штрафний майданчик господарів і відпасував під удар своєму партнеру по команді. Родріго потужним ударом не залишив жодного шансу голкіперу Шахтаря – 0:4.

Loading...


Підсумковий результат у компенсований до другого тайму час зафіксував Карім Бензема. Нападник збірної Франції після передачі від Асенсіо опинився віч-на-віч із Трубіним, якого легко переграв – 0:5!

Loading...


Реал вбиває Шахтар. Шанси української команди на весну в Лізі чемпіонів видаються примарними.

Читайте також: Ще один зібрався до окупантів?! Агент гравця Шахтаря натякнув на переїзд до росії.

Читайте також