Жозе Моурінью знову обирає оборону. Цікаві одкровення гравця Тоттенгема

15:12, 01 березня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Центрхав Тоттенгема Гаррі Вінкс пояснив, що саме вимагав Жозе Моурінью від своїх футболістів останнім часом. Схоже, Особливий зовсім не змінився…

У минулому сезоні Гаррі Вінкс зіграв 41 матч  за команду колишнього тренера Маурісіо Почеттіно. Ігрової практики на полі у сезоні 2018/2019 Вінкс отримав аж 2717 хвилин. Але у цьому сезоні півзахисник виходив на поле у футболці Шпор у 31 матчі передусім на заміни та відкрито розповів про діалог з новим головним  тренером команди. Центрхав програв боротьбу за місце у стартовому складі. Улюбленцями Моурінью на позиції у центрі поля, на яку претендував Гаррі, стали Мусса Сіссоко і Ерік Даєр.

Він обирає передсуім оборонну форму та організованість. Це те, що нам потрібно було вдосконалити в будь-якому випадку, оскільки ми поставили багато цілей,- повідомляє слова Вінкса The Guardian.
Скріншот з сайту The Guardian

Жозе віддавав перевагу гравцям насамперед оборонного плану, які жорстко  нав’язували гру та мали найвищі фізичні кондиції. Португалець випустив Вінкса у трьох з чотирьох матчів на початку сезону. Але потім у наступних семи головний тренер Тоттенгема ледве використовував його. Але свій шанс Гаррі Вінкс отримав після травми травми коліна свого колеги за позицією Сіссоко.

Менеджер пояснив свою думку, що мені потрібно зробити. Я трохи підвищив рівень тренувань, і з тих пір у мене було набагато більше хвилин на полі. Це була проста і чесна розмова, яку я поважаю. Я просто думаю, що це все через мій рівень гри та інтенсивність. Я сказав менеджеру, що я погоджуюсь. Це те, що я повернуло мене назад і зробило сильнішим,- розповів Гаррі Вінкс.

Втім, Тоттенгем за Моурінью не здобуває приголомшливих результатів – посідає 6 місце в АПЛ і не має особливих шансів на продовження боротьби в Лізі Чемпіонів (у домашньому матчі 1/8 програли Лейпцигу 0:1)…

Читайте також