Зіграв останню гру за Зорю! Лідер луганців шокував заявою після матчу з Динамо

11:14, 13 грудня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Нападник луганської Зорі Аллах'яр Сайядманеш після матчу з Динамо, який завершився з рахунком 1:1, прокоментував своє майбутнє.

В ексклюзивному коментарі журналісту Football Hub Вадимові Адаменку іранський футболіст заявив, що він покине український клуб взимку, адже закінчиться його оренда з Фенербахче. Утім, фани Зорі хочуть зібрати кошти, щоби луганський клуб зміг викупити Аллах'яра в турецької команди:

– Це була чудова гра, ми добре відіграли. Я щасливий, що ми здобули такий хороший результат. Ймовірно, це моя остання гра за Зорю. Я задоволений, що мені вдалося забити м'яч в такому матчі. Тому хочу знайти в цьому позитив. Команда піде у відпустку в гарному настрої. На 99% це мій останній матч за Зорю. Мій контракт завершується, тому я дуже щасливий, що зміг забити в останньому матчі. Я був тут півтора року і переконався, що Зоря – це справжня сім'я. Мені було тут комфортно, попри те, що я був далеко від дому.

– Як можеш охарактеризувати свій період в Україні?

– Прекрасно і комфортно себе почував. Мене оточували хороші люди. Я реально відчував, що ця команда, як справжня родина. Моментами було дуже важко, але я прогресував. У кожного футболіста свій шлях.

– Вболівальники Зорі хочуть створити краундфандинг (дослівно – фінансування громадою) та зібрати кошти, щоби Зоря могла викупити твій контракт із Фенербахче.

– У мене є контрактні зобов'язання. Та і справа домовленостей між клубами. Чесно кажучи, я не знаю, що з цього буде. Я просто виконую свою роботу, але в моєму контракті є опція викупу Зорею.

– Ти хотів би залишитися в Україні?

– Подивимося. Треба подумати над цим. Я хочу обрати найкращий шлях для своєї кар'єри.

Читайте також: Незамінні гравці для Динамо! Луческу виділив двох футболістів, яких дуже не вистачає киянам

Читайте також