Зінченко допоміг. Манчестер Сіті з українцем впевнено долає суперника в АПЛ. ВІДЕО

21:27, 12 лютого 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Манчестер Сіті в 25-му турі АПЛ на виїзді грав із Норвічем.

У стартовому складі містян на цю зустріч з’явився Олександр Зінченко. Зазначимо, що українець вперше вийшов в основі Манчестер Сіті у 2022-му році.

Уже  на 5-й хвилині гості ледь не повели у рахунку. Бернарду Сілва отримав м’яч у штрафному майданчику Норвіча, прибрав захисника і пробив у дальній кут, але влучив у стійку.

Ще за дві хвилини нагоду мав Гюндоган. Зінченко виконав подачу точнісінько на голову німцю, але той завдав удару по центру воріт і голкіпер забрав м’яч до рук.

Згодом стійка врятувала вже Манчестер Сіті. Після подачі з лівого флангу Хенлі завдав сильного удару головою і захисникові Норвіча забрало дещиці, щоби м’яч залетів у сітку воріт.

У середині першого тайму Зінченко міг записувати до свого активу асист, проте його підвів Стерлінг. Після прострілу з лівого флангу від українця вінгер Ман Сіті з десяти метрів не зміг переграти голкіпера.

Та вже на 31-й хвилині Стерлінг виправився. Англієць із меж штрафного майданчика гарним обвідним ударом відправив м’яч у кут воріт – 0:1.

За такого рахунку команди пішли на перерву.

На початку другого тайму Манчестер Сіті забив удруге. Гюндоган виконав простріл до воротарської зони на Фодена і англієць із другої спроби заштовхнув м’яч у ворота – 0:2.


На 70-й хвилині гості довели рахунок до розгромного. Містяни розіграли кутовий, Фоден навісив до штрафного майданчика, Рубен Діаш скинув на Стерлінга і той головою пробив уже в порожній кут воріт – 0:3.

Наприкінці зустрічі головний суддя призначив пенальті у ворота Норвіча за фол Хенлі. До позначки підійшов Стерлінг. Вінгер не зумів реалізувати пенальті – голкіпер вгадав кут і відбив перед собою. Утім, першим на добиванні опинився саме Стерлінг, який спокійно оформив хет-трик у цьому поєдинку – 0:4.

Після цієї перемоги Манчестер Сіті набирає 63 очки і продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю АПЛ.

Читайте також: Невдаха дня. Форвард луганської Зорі запоров вихід сам на сам. ВІДЕО

Читайте також