Зінченко з Арсеналом перемагає Тоттенгем. Каноніри відриваються на 8 очок від Ман Сіті. ВІДЕО

20:27, 15 січня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Арсенал у 20-му турі АПЛ грав у гостях з Тоттенгемом. І в цьому лондонському дербі вийшли переможцями саме каноніри.


Олександр Зінченко поєдинок зі шпорами розпочав у стартовому складі і відіграв майже увесь матч. Уже на 14-й хвилині Арсенал вийшов уперед! І не обійшлося без фейла голкіпера Тоттенгема Уго Льоріса. Букайо Сака отримав передачу на лівому фланзі, увійшов до штрафного майданчика і сильно прострілював до воротарської зони, м'яч зачепив Сессеньйона і летів прямо у Льоріса, який не встиг зреагувати і від нього м'яч залетів у сітку воріт – 0:1.

Loading...

За декілька хвилин міг зрівнювати рахунок Сон. Зірка Тоттенгема опинився віч-на-віч з Рамсдейлом, але не з декількох метрів не зміг переграти голкіпера Арсенала.

На 36-й хвилині каноніри подвоїли свою перевагу. Сака віддав передачу з флангу в центр на Едегора і капітан команди Артети з дальної відстані потужним ударом пробив у кут воріт – Льоріс не врятував – 0:2.

Loading...


 У другій половині зустрічі команди обмінялися гострими моментами. На нагоду Сессеньйона Арсенал відповів моментом Нкетіа, проте в обох випадках голкіпери зіграли на висоті.

На 85-й хвилині Мікель Артета вирішив замінити Зінченка. На момент заміни українець мав дуже пристойну оцінку. Відомий статистичний портал WhoScored оцінив дії лівого захисника Арсенала у 7,1 бала.

Скріншот із сайту WhoScored

До фінального свистка гравці Тоттенгема так і не зуміли забити. Тож Арсенал перемагає з рахунком 2:0 і продовжує лідирувати в АПЛ. Тепер між канонірами і Манчестер Сіті, яке йде другим у турнірній таблиці, 8 очок різниці.

Читайте також: Його вітав оплесками увесь Стемфорд Бридж! Челсі представив Мудрика. ВІДЕО

Читайте також