Зінченко залишиться без тренера? Гвардіолу манять величезними грошима

12:52, 19 січня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Олександр Зінченко може залишитись без головного тренера. Наставник Ман Сіті Хосеп Гвардіола став бажаним для одного із найбагатших клубів світу.

Керівництво ПСЖ марить ідеєю запрошення в клуб головного тренера Манчестер Сіті. Головною метою парижан є перемога у Лізі Чемпіонів, але поки жоден наставник ПСЖ не зміг виконати цього завдання. Більше того, чемпіони Франції навіть не діставались пізніх стадій плей-оф. Англійські ЗМІ активно обговорюють ймовірність того, що Гвардіола по завершенню сезону залишить Ман Сіті. Цим хочуть скористатись у Франції, адже інвестори ПСЖ вважають, що саме Пеп зможе привести клуб до омріяної перемоги у Лізі Чемпіонів.

Але востаннє Гвардіола перемагав у Лізі Чемпіонів ще із Барселоною. На чолі Баварії та Ман Сіті перемогти у цьому турнірі іспанцю досі не вдавалось. Британські експерти відзначають, що головним завданням Гвардіоли цього сезону стане саме перемога у Лізі Чемпіонів, оскільки чемпіонат Англії вже практично програний. Однак, якщо Пепу не вдасться досягнути цієї мети, не виключено, що влітку він покине Манчестер.

Читайте також