Зірка Євро-2016 серйозно оскандалився. Він залишить Баварію

13:52, 23 червня 2019

Баварія продовжує втрачати зіркових футболістів. Слідом за Роббеном та Рібері мюнхенський клуб може залишити молодий португальський талант.

Німецьке видання Bild описало скандальну ситуацію, яка трапилася в останньому матчі сезону мюнхенської Баварії. 29-го травня баварці грали товариський матч із Ліндау з нагоди сторіччя клубу. У перерві поєдинку півзахисник Баварії Ренату Санчеш дізнався, що замінить Корентена Толіссо. Перед виходом на поле Санчеш заявив партнерам по команді:

Дякую Богу! Ще тільки 45 хвилин в Баварії, потім відпустка і ніколи більше! Ніколи більше!

Журналісти видання Bild стверджують, що Санчеш іще взимку мав залишити мюнхенський клуб, але на це не погодився головний тренер команди Ніко Ковач. Після таких скандальних слів у роздягальні португалець, скоріш за все, таки покине Баварію цього літа.

Нагадаємо, Ренату Санчеш перейшов до Баварії одразу після успішного виступу на Євро-2016. Тоді мюнхенці заплатили Бенфіці за 18-річного таланта 35 мільйонів євро. Але Санчеш абсолютно не виправдав сподівань чемпіонів Німеччини. За 3 роки він зіграв 50 матчів, у яких забив 2 м’ячі та віддав 3 результативні передачі.

Популярний портал Transfermarkt оцінює Санчеша у 18 мільйонів євро.

Читайте також: Найтитулованіший футболіст світу залишає ПСЖ

Читайте також