Зірки футболу на НБА

12:54, 12 січня 2018

Спортивний світ розширює горизонти. Вже нікого не здивує факт проведення якогось матчу на нейтральній території. Так, декілька разів матчі за Суперкубок Італії відбувались далеко за межами Аппенінів. Часто англійські, іспанські топ-клуби влаштовують цілі турне країнами Азії та США. Таку ж практику переймають інші види спорту, зокрема баскетбол.

НБА завітала до Лондона. О2 арена на одну гру стала домашньою для Філадельфії, яка зустрічалась з одним із лідерів цього сезону Бостоном. Перемогу за драматичним сценарієм здобули номінальні гості. Селтикс поступались по ходу зустрічі, але вдалі 2 заключні четверті дозволили їм здобути перемогу.

Не дивно, що така подія викликала великий резонанс серед представників інших видів спорту. Чимало футбольних віп-персон цього вечора завітало на гру. Цікаво, що серед присутніх були не лише представники лондонських, чи англійських клубів, а й гравці із французького та іспанського чемпіонатів.

Найчисельнішим було представництво футболістів національної збірної Німеччини: Юліан Дракслер (ПСЖ),  Шкодран Мустафі (Арсенал), Ілкай Гюндоган (Манчестер Сіті), екс-півзахисник Міхаель Баллак.

Були присутні також гравці Арсенала та Челсі. Сеад Колашинац, Ектор Бельєрін, Олівьє Жиру, Еден Азар, Тібо Куртуа.

Об’єктиви камер спіймали серед гостей і екс-наставника Манчестер Юнайтед Алекса Фергюсона.

Читайте також