Златан Ібрагімович – назавжди червоний

13:08, 23 березня 2018

Златан Ібрагімович залишив Манчестер Юнайтед. Шведський нападник та керівництво манкуніаців за взаємною згодою розірвали контракт футболіста з клубом. 36-річний нападник отримав статус вільного агента.

Ми вже повідомляли, що Златан був близький до підписання контракту із американським Лос-Анджелес Гелексі. Цей перехід відбувся блискавично.

В МЛС Ібрагімович отримуватиме значно меншу зарплатню. За останніми даними, сума його контракту становитиме півтора мільйона доларів на рік. Це пов’язано з тим, що в американській лізі діє обмеження зарплатних відомостей, згідно з яким лише 3 гравці з команди можуть заробляти 4 мільйони доларів і більше. Наразі у складі Гелексі такі контракти мають брати Дос Сантоси та Алессандріні.

Прощання Ібри з партнерами вийшло доволі зворушливим. Манчестер Юнайтед підготував підбірку забитих Златаном м’ячів. У складі МЮ швед відіграв 53 матчі та відзначився 29 голами.

Давід Де Хеа та Поль Погба у своїх соцмережах виклали фото з Іброю та побажали вже екс-партнеру успіхів у новій команді. До слова, дебютувати за свій новий клуб швед зможе вже 31 березня.

Сам Златан свій манчестерський період кар’єри описав так:

Великі речі також закінчуються, і час іти далі після двох фантастичних сезонів в МЮ. Дякую клубу, вболівальникам, команді, тренерам, персоналу та усім, хто разом зі мною творив цю маленьку історію.

Читайте також