Змінили тренера... Спершу Тухель вилетів з ЛЧ, а тепер через нього хоче піти легенда Баварії

11:41, 10 травня 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

З приходом Томаса Тухеля в Баварії почалися не найкращі часи. Мюнхенці вилетіли з Кубка Німеччини та Ліги чемпіонів, а тепер ще й легенда може піти.

Як інформує авторитетне німецьке видання BILD, цей сезон може стати останнім для Томаса Мюллера в Баварії. І одна із головних причин – новий головний тренер, який не бачить 33-рирічного футболіста номером один на місце в основі. А Мюллеру набридло доводити черговому наставнику наскільки він важливий для команди і заслуговує більше грати.

Photo by Getty Images

Тож, якщо ситуація не зміниться і Мюллер не отримає більше ігрового часу, він збирається піти та вже має варіанти з США та Саудівської Аравії. Проте сам німець хоче залишитися в Європі.

Мюллер почав грати за першу команду Баварії з 2008-го року. З того часу він 663 матчі за німецький колектив, в яких забив 234 м'ячі та віддав 255 асистів. Разом із мюнхенцями він 11 разів виграв чемпіонат, 6 разів Кубок та 8 разів Суперкубок Німеччини. На міжнародній арені двічі здобув перемогу в Лізі чемпіонів, Суперкубку УЄФА та клубному чемпіонаті світу.

Читайте також: Скандал у ЛЧ! Гол Ман Сіті Реалу не можна було зараховувати, але чому мовчав VAR? ВІДЕО

Читайте також