Знову феєрить! Гол українця виводить його команду до наступного раунду. ВІДЕО

23:11, 10 лютого 2021
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Гравець зробив результат для свого клубу

Фегервар Івана Петряка в 1/16 Кубка Угорщини на виїзді переграв Вашаш з рахунком 2:1. У цьому матчі українець відзначився забитим м’ячем. Також, Петряк відіграв одну з головних ролей у першому голі своєї команді.

Loading...


Українець отримав чудову передачу з глибини, обіграв голкіпера і з гострого кута пробив по воротах – захисник господарів тілом відбив цей удар. М’яч від оборонця відлетів до нападника Фегервара Зівзівадзе, який стояв на дальній стійці. Грузинський футболіст з декількох метрів не схибив по порожніх воротах.

В середині першого тайму Петряк подвоїв перевагу Фегервара. Ексгравець Шахтаря сильно пробив з-за меж штрафного майданчика, м’яч зачепив захисника і залетів у ворота. Саме його гол став вирішальним у цій зустрічі. Адже ще до кінця першої половини зустрічі господарі поля скоротили відставання. Після подачі з флангу захисник Фегервара зрізав м’яч у власні ворота.

Таким чином, Фегервар проходить до 1/8 фіналу Кубка Угорщини. Для Петряка це 9-й гол за угорську команду в поточному сезоні.

Читайте також: Втрати перед Лігою Європи! Шахтар залишився без гравця, який забивав Реалу та Варто почати переживати? Моєс прокоментував характер травми Ярмоленка

Читайте також