Знову конфлікт із головним тренером! Відомо, чому Селезньов не грає за Минай

19:35, 21 листопада 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Спочатку Колос, а тепер Минай. Євген Селезньов знову поскандалив з головним тренером.

Віктор Вацко у ефірі програми Вацко on air повідомив про конфлікт нападника Миная з наставником закарпатського клубу Володимиром Шараном.

Фото ФК Минай

Наскільки я розумію, у Селезньова конфліктна ситуація з Шараном. Він не сприймає тренера, а тренер – його. Скажемо так, пробігла чорна кішка. Ми ж усі дорослі люди, розуміємо – досвідчений та титулований центрфорвард, який не хворий, не травмований, але не грає за свій клуб, з яким у нього контракт. Це не просто так. Даю такий прогноз: поки Шаран у Минаї, то ми навряд чи побачимо там Селезньова. Дивлячись, на ці цифри і ситуацію, чесно кажучи, мені здається, що там історія йде до завершення кар'єри. Дивіться, скандал в Колосі, скандал в Минаї, результативність, цифри, може і правильно буде саме зараз сказати, що береш тайм-аут і переходиш на іншу діяльність. Хоча якщо він вирішить, що хоче чіплятися за свій шанс, зубами, кігтями. Хоче побити цей рекорд, то нічого погано в цьому не бачу. Але правда, якою вона би прикрою не була, полягає в тому, що поїзд уже втікає.

Нагадаємо, попередній клуб ковалівський Колос Селезньов теж покинув зі скандалом. У гравця виник конфлікт із тодішнім головним тренером Русланом Костишиним.

Читайте також: Шукатиме підсилення для першої команди Динамо! Луческу дасть шанс молодим футболістам

Читайте також