Знову мутна справа. Нові Карпати не можуть передати стару емблему фанатам

13:52, 07 серпня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Гучний піар-хід пролетів зі свистом.

Нещодавно Олег Смалійчук урочисто передав стару емблему Карпат вболівальникам львів’ян, про що львів’яни відзвітували у своїх соцмережах.

Невідомо, які саме документи оформлювали представники заходу, але в базі даних державного підприємства Українського інституту інтелектуальної власності герб футбольного клубу Карпати Львів (начебто переданий у власність створеної 31 липня 2020 року громадської організації Ультрас Карпати) надалі, починаючи з 10 квітня 2013 року і по 5 березня 2022 року, залишається власністю ТОВ Народна команда Футбольний клуб Карпати. Точніше, навіть два герби – з різними класифікаціями на використання товарів і послуг, повідомляє Главком:

Герб 1
Герб 2

Скоріше за все, акція була суто рекламною. Якщо свідоцтво на право володіння гербом знаходиться у власності декількох осіб, то всі дії, пов’язані із видачею дозволу на використання інтелектуальної власності, визначаються особливостями угоди між ними. Право підпису ліцензійного договору або договору про передачу виключних прав на герб може надаватися одній особі, про що має свідчити також відповідна довіреність, якої, мабуть, у Смалійчука немає.

Читайте також: Серія А? Супряга визначився із майбутнім у Динамо

Читайте також