Зоря – це вам не Гент! Динамо втрачає очки у матчі з луганчанами. ВІДЕО

18:08, 04 жовтня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Динамо в 5-ту турі чемпіонату України вдома грало із Зорею.

Порівняно з матчем-відповіддю проти Гента, Луческу зробив лише дві заміни: замість Буяльського – Андрієвський, а на вістрі атаки вийшов Вербич. За інформацією ПРОФУТБОЛа, Супряга не потрапив до заявки киян через невелику травму.

Команди активно розпочали матч. Вже  на перших хвилинах Юрченко пробив по воротах з-за меж штрафного майданчика, але Бущан без проблем забрав м’яч до рук. Господарі буквально одразу відповіли проходом Шапаренка по флангу і прострілом на дальню стійку. На щастя для Зорі, ніхто з динамівців не зміг дістатися до м’яча.

Чудову нагоду в середині першого тайму змарнував Де Пена. Уругваєць протягнув м’яч і з лінії штрафної зони пробив у дальній кут, проте голкіпер Зорі Микита Шевченко ногою парирував цей удар.

Більше небезпечних моментів команди в першому таймі не створили.

Другий тайм

По перерві Динамо могло відкривати рахунок. Жерсон виконав подачу на дальню стійку, Шапаренко виграв позицію у захисника і в дотик пробив у кут воріт, але Шевченко ногою зумів дістати цей м’яч.

В середині другого тайму рахунок у матчі відкрила Зоря. Кочергін потужно пробив у кут воріт з-за меж штрафного майданчика. Бущан пальцями зачепив м’яч, але удар виявився занадто сильним – 0:1.

Проте раділа Зоря недовго. Вже за 10 хвилин Динамо зрівняло рахунок. Вербич ефектно на прийомі розвернув Абу Ханну, увійшов до штрафного майданчика і спробував перекинути Микиту Шевченка. Голкіпер Зорі цей удар відбив, але прямо у нападника Динамо. З другої спроби словенець вже просто покотив м’яч у порожні ворота – 1:1.

Після цього поєдинку Динамо залишається на першій позиції в чемпіонаті України з 11 балами у своєму активі. Зоря – дев’ята і має 5 очок.

Читайте також: Прорвало! Яремчук перед матчем збірної України роззабивався за Гент та Вест Гем шокує фаворита. Лондонці показали Зорі, як перемагати Лестер. ВІДЕО

Читайте також