Зозуля нарешті забив! Українець дарує Альбасете надію залишитися в Сегунді

21:49, 09 липня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

В 39-турі Сегунди Альбасете приймав у себе вдома Спортінг Хіхон.

Loading...


Зозуля вийшов у стартовому складі господарів поля.

Вже на початку матчу з Зозулею стався неприємний інцидент. Педро Діас у боротьбі з українським нападником вдарив його шипами у живіт. Арбітр матчу за цей фол показав гравцю Спортінга жовту картку.

Перші двадцять хвилин Альбасете пресингувало суперника і активно діяло попереду. Однак, в середині тайму господарі поля пропустили. Ману Гарсія розрізною передачею  з центру поля вивів Айтора Гарсію на побачення з голкіпером Альбасете. Нападник точним ударом у дальній кут відкрив рахунок у матчі – 0:1.

Зозуля протягом всього першого тайму вирізнявся активністю у складі господарів поля. Українець вигравав верхові дуелі і постійно чіплявся за м’яч попереду. Двічі пробивав по воротах після кутового, однак захисники блокували всі удари нападника. В доданий до першого тайму час, Зозуля мав гарну нагоду зрівняти рахунок: після вкидання з ауту українець виграв позицію і головою пробив у дальній кут, але м’яч пройшов у декількох сантиметрах від стійки воріт.

Нестримний Зозуля

В другому таймі Зозуля знову був найактивнішим. І вже скоро українець українець забив. Гарсія подав до штрафного майданчику, а український нападник замкнув на дільній стійці і відправив м’яч під поперечку. Однак, арбітр матчу цей гол не зарахував, оскільки Зозуля був у офсайді.

Та цей момент не особливо засмутив українця і вже за декілька хвилин він забив ще раз і цього разу вже чисто. Хіменес подав до штрафного майданчика і Зозуля знову виграв позицію та пробив головою у нижній кут воріт 1:1. 

Ще через деякий час Зозуля мав схожий момент, але цього разу українець пробив по центру воріт і голкіпер без проблем забрав м’яч до рук.

Крім гола Роман напрацював ще й на жовту картку. На 80-й хвилині за фол на Молінеро Кальдероні, після чого гравця Спортінга замінили через травму.

Нагадаємо, що востаннє Зозуля забивав за Альбасете в офіційних матчах 25-го жовтня 2019 року.

Статистичний портал Sofascore поставив українцю одну з найвищих оцінок у матчі – 7,8.

По закінченню поєдинку стався дуже неприємний інцидент. Молінеро Кальдерон поліз на Зозулю і зав’язалася сутичка.

 

Після цього поєдинку Альбасете знаходиться на 18-й позиції і має 46 пункти. Від зони вильоту команду відділяє лише 1 бал.

Читайте також: Перестрілка динамівців. Гармаш і Кравець забили один одному. ВІДЕО та Шалений ТОП! 10 трансферів цього літа, які вже відбулися

Читайте також