Хто тренер півріччя?

2017 рік подарував немало захоплюючих матчів і несподіваних результатів. Хтось називає команди чи гравців, які проголомшили, але ми знаємо, що архітектором успіху того чи іншого клубу є тренер.

Ми обрали кращих з кращих в українському футболі, щоб ви змогли визначити, хто матиме честь називатися “Тренером півріччя за версією FootballHub”

Паулу Фонсека – Шахтар лідирує в чемпіонаті України, а головне – подолав групову стадію Ліги Чемпіонів, залишивши поза справами грізне Наполі.

Олександр Хацкевич –  Динамо впевнено пройшло групу Ліги Європи і знаходиться на відстані однієї перемоги від Шахтаря в чемпіонаті. Зміна поколінь під керівництвом Хацкевича проходить безболісно.

Юрій Вірт – завданням Вереса на сезон було потрапляння в першу шістку. Після 19 турів із Юрієм Віртом команда знаходиться на 5 місці, але далі завдання виконуватиме вже новий керманич.

Василь Сачко – стабільність – запорука успіху. Саме слово стабільність найкраще описує полтавську Ворсклу під керівництвом Василя Сачка. Команда замикає трійцю лідерів чемпіонату.

Юрій Вернидуб – Зоря мала багато проблем на старті чемпіонату, але поступово Юрій Вернидуб знайшов ключі для побудови своєї гри. Кадровий дефіцит завадив луганцям вийти з групи Ліги Європи, але мужики билися до кінця.

 

 

Повідомте нам, якщо ви помітили проблему
ПОВІДОМИТИ ПРО ПРОБЛЕМУ

Дякуємо! Ваше повідомлення було відправлено.

Вибачте, виникла помилка сервера!

Читайте також