0:3, травма гравця і червона картка. Жахливий матч для Динамо у Лізі Європи. ВІДЕО

23:51, 25 вересня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо стартувало у Лізі Європи матчем із Лаціо.

Loading...


Початок поєдинку для команди Олександра Шовковського видався не дуже вдалим. Уже на 5-й хвилині кияни пропустили. Після рикошету Педро отримав м'яч поблизу штрафного майданчика Динамо, віддав на Діа і той з близької відстані пробив точно у кут – 0:1.

Loading...


Ближче до середини першого тайму біло-синіх спіткала ще одна прикрість. Себальйос потягнув задню поверхню стегна в одному з епізодів і Олександр Шовковський був змушений його замінити – на поле вийшов Біловар.

Потім Лаціо шокувало Динамо двома голами. Спочатку, на 37-й хвилині, Весіно розрізною передачею майже з центра поля вивів віч-на-віч із Бущаном Деле-Башіру, який спокійно переграв українського голкіпера – 0:2.

Loading...


А згодом, на 35-й хвилині Діа оформив дубль. Після навісу з правого флангу від Деле-Башіру нападник Лаціо сильним ударом головою прошив Бущана – 0:3.

Loading...


Підопічні Олександр Шовковського не опустили голови і намагалися відігратися. На 42-й хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Бражко, але м'яч після його удару з-під поперечки дістав Проведель.

Потім після скидання від Піхальонка з меж штрафного майданчика у дальній кут крутив Ярмоленко – голкіпер Лаціо знову врятував свою команду. Тож за рахунку 3:0 на користь Лаціо команди пішли на перерву.

Уже в другому таймі італійці могли забити вчетверте. На 61-й хвилині Педро вибіг на побачення з Бущаном, але він не зміг переграти голкіпера Динамо – після сейву воротаря м'яч влучив у стійку. Першим на добивані опинився Ісаксен, але його удар на лінії воріт парирував захисник киян.

На 72-й хвилині для Динамо стався черговий удар. Головний арбітр зустрічі після перегляду відеоповтору за фол проти Дзаканьї показав червону картку Максиму Брагару, який з'явився на полі на заміну на 64-й хвилині.

На 82-й хвилині рефері урівняв склади – червону отримав Нослін, який лише на 79-й хвилині з’явився на футбольному полі.

На жаль, Динамо так і не спромоглося забитий бодай один м'яч. Тож у своєму першому матчі в Лізі Європи цього сезону кияни поступаються Лаціо 0:3.

Читайте також: Визнання на всю Італію! Довбику підкорилося ще одне досягнення в Серії А

Читайте також