350 мільйонів за Неймара переконають ПСЖ?

19:14, 08 березня 2019

За повідомленням іспанського Sport, президент Реала Флорентіно Перес поговорив із Неймаром про його перехід влітку до стану Вершкових.

Після останнього вильоту Реала від Аякса в 1/8 Ліги Чемпіонів, де королівський клуб хазяйнував останні три роки, Перес готовий платити. Ні, не так. Перес готовий ПЛАТИТИ. І такі гроші, котрі змусять задуматися навіть катарських товстосумів – власників ПСЖ.

Photo by Aurelien Meunier/Getty Images

Реал готує пропозицію, котра розірве світовий футбол. 350 мільйонів євро за Неймара. Контракт бразильця з французами чинний ще три роки, але в Мадриді переконані, що ПСЖ відпустить нападника на Піренеї за таку суму. Торік влітку сторони вже торгувалися, але 310 мільйонів євро ПСЖ не влаштували.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Самому Неймару Перес обіцяє п’ятирічний контракт з не менш казковими умовами: 45 мільйонів щороку. Якщо угоду реалізують, Неймар стане найвисокооплачуванішим футболістом на планеті. Поки що у цьому списку перше місце утримує зірка Барселони Ліонель Мессі.

Щодо інтересу до Мбаппе, якого активно сватають до Реала, Перес ще не готовий платити за нього такі космічні гроші. Та й сам Мбаппе не раз говорив, що не хоче залишати Францію.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Натомість Неймар давно, як прийнято вважати, нещасливий у Парижі. А Реал нещасливий з того, що з від’їздом Кріштіану Роналду до Турина в команді так і не знайшовся лідер в атакувальній ланці. Ці надії покладали на Бейла, але валлієць не те що не прогресує, а швидше навпаки, регресує упродовж цього не надто вдалого для себе і для команди в цілому сезоні.

Тож, літнє трансферне вікно обіцяє бути дорогим. Запасаємося попкорном.

Читайте також