50 відтінків емоцій Марадони

10:45, 27 червня 2018

Аргентина знову врятувалася в останній момент. Альбіселесте спершу кваліфікувались на Чемпіонат світу лише в останньому турі, а півроку потому в тому таки останньому турі вирвали путівку в плей-оф. Маркус Рохо приніс своїй збірній перемогу над Нігерією і другу позицію в квартеті.

Захисник Манчестер Юнайтед є злим генієм нігерійців, адже на минулому форумі Нігерія та Аргентина також грали в одній групі і тоді Рохо теж забив переможний для аргентинців м’яч.

Чи не найбільше перемозі Мессі і компанії радів Дієго Марадона. Легенда Аргентини постійно потрапляв до об’єктивів камер і щоразу його поява була ефектною. Глядачі та вболівальники могли спостерігати усі 50 відтінків Марадони.

Щоправда, екс-наставник аргентинської збірної так радів за одного із своїх наступників, що після гри сказав про не найкраще самопочуття і звернувся до лікарів. Ряд ЗМІ повідомляв, що Марадону було госпіталізовано, але згодом у власних соцмережах Дієго зазначив, що до лікарів справді звертався, однак від шпиталізації відмовився.

Хочу вам повідомити, що я в порядку і мене не було госпіталізовано. В другому таймі матчу з Нігерією відчув біль у шиї та слабкість. Лікар мене оглянув і порекомендував піти додому. Але я відмовився, бо тривав матч. Як я поїду?

Дякую усім, хто хвилювався за мене, вибачте за шок і переживання!

Читайте також