Андрій Шевченко: Чи зіграє в старті Лунін?

20:24, 24 березня 2019

Андрій Шевченко дав прес-конференцію напередодні матчу другого туру відбору на Чемпіонат Європи 2020 між Люксембургом та Україною. Пропонуємо вам ключові тези головного тренера збірної.

(Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

Андрій Шевченко розповів про стартовий склад на гру.

Щодо стартового складу – будемо визначатись в день гри. Сьогодні на тренуванні подивимось, як хлопці відновились після Португалії. Команда почувається нормально. У нас мотивація завжди підвищена. Ми розуміємо, що не можемо втрачати очки, щоб вийти з групи. Команді важливо досягти перемоги.

Про мотивацію збірної і гру суперника.

Мотивація у нас завжди на рівні. Ми розуміємо, що для виходу із групи не можна втрачати очки. З таким настроєм ми їхали до Португалії, з таким же настроєм прибули і сюди. Люксембург заслуговує поваги. За декілька останніх років вони досягли успіху. Вони намагаються грати у футбол і за це заслуговують поваги.

Чи зіграє Андрій Лунін?

У нас сьогодні буде тренування, після якого ми і визначимось із стартовим складом на завтрашню гру. У нас кожен із гравців може завтра опинитись у стартовому складі. 

Андрій Шевченко відзначив важливість підтримки вболівальників і пригадав, як грав проти Люксембурга в ролі футболіста.

Ми очікуємо, що прийдуть наші вболівальники, розраховуємо на діаспору. Не знаємо скільки наших фанів буде завтра, але на їхню підтримку дуже розраховуємо. 

Я грав проти цієї команди, але це було давно. Йдеться про товариський матч у 2006 році, тоді збірна України готувалась до Чемпіонату Світу.

За матеріалами dynamo.kiev.ua.

Читайте також