Безжальний ПСЖ та феєрія Неймара

15:16, 18 січня 2018

ПСЖ продовжує нищити своїх суперників у Лізі 1. Жертвою парижан у 21-му турі чемпіонату став Діжон. До стартового складу ПСЖ повернувся Неймар і феєричним чином це відзначив.

Погром гостей розпочав Ді Марія вже на 4-й хвилині. Аргентинець отримав м’яч на підступах до штрафного майданчика і несподівано для всіх завдав дального удару. М’яч за неймовірною траекторією польоту залетів у дальній верхній кут воріт. Через 10 хвилин той же Ді Марія зробив дубль. Неймар вийшов віч-на-віч із голкіпером Діжона та перекинув останнього, але м’яч у ворота переправив саме аргентинець. Невтомний Ді Марія організував і третій гол своєї команди. Він виконав блискучу подачу з правого флангу точно на голову Кавані – 3:0.

Далі був бенефіс Неймара. Бразилець відзначився 4-ма голами. Неймар забивав на будь-який смак. Зі штрафного, правою ногою, лівою ногою, обігрував 4 суперників і закочував в дальній кут. 10-ка парижан цього вечора не лише завершував атаки. Неймар асистував юному таланту і новій надії Франції Кілліану Мбаппе. В підсумку ПСЖ переміг Діжон із рахунком 8:0 та зміцнив своє лідерство. Перевага столичного клубу над Ліоном складає 11 очок.

Читайте також