БОМБА! Роналду може повернутися в Манчестер Юнайтед?

18:36, 11 грудня 2020
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ
ТРАНСФЕРИ

Червоні дияволи готують зірковий обмін з Ювентусом?

Після вильоту Манчестер Юнайтед до Ліги Європи майбутнє Поля Погба на Олд Траффорд, здається, добігає кінця. Півзахисник може повернутися в Ювентус. За інформацією The Independent, Cтара Cиньйора розглядає кілька варіантів підписання контракту з французом.

Перший варіант – обмін Погба на Кріштіану Роналду. Таким чином, б’янконері можуть здійснити мрію англійських фанатів, повернувши до клубу легенду, яка виступала за МЮ з 2003 по 2009 роки.

Кріштіану Роналду/Getty Images

Ювентус також не відкидає цю ідею, оскільки стиль гри португальця не дозволяє будувати Андреа Пірло більш командний футбол. Ще одним фактор, який збільшує шанси на такий обмін, це бажання віце-президента МЮ Еда Вудворда повернути Роналду у Манчестер.

Другим варіантом розвитку подій є обмін Погба на Пауло Дібалу. Шанси на такий обмін з’являються з огляду на те, що аргентинець потрапив в Ювентусі в подібну ситуацію, що має Погба в МЮ.

Втім цей варіант все ж не пріоритетний для обох сторін, оскільки сам Дібала не має великого бажання грати за МЮ, а англійський клуб не впевнений, що Дібала – той гравець, який їм потрібен.

Раніше керівництво червоних дияволів не було зацікавлене в обмінах, проте можливе включення до угоди Роналду змінило погляд клубу на ситуацію. За даними першоджерела, цей перехід не можна назвати неможливим. Однак в перемовинах нині пауза.

Читайте також: Клубний рейтинг УЄФА. Де розташувалися Динамо та Шахтар?

Читайте також