Бомбезний гол і одразу чутки про Шахтар. Один із найбажаніших українських гравців давно цікавить лідерів УПЛ

19:46, 15 березня 2021
ТРАНСФЕРИ

Журналіст Ігор Циганик у ефірі програми Циганик LIVE про можливу зацікавленість Шахтаря у послугах Артема Довбика:

Довбик свого часу був із найяскравіших і найбажаніших молодих футболістів України. Він сам із Черкас і по дорозі до Києва його зняли у Дніпрі, тому що дуже хотіли бачити його в цій команді. Ще 4 чи 5 років тому ми відзначали його у Профутболі, як автора найкращого гола. Він дуже яскраво себе проявив, у нього дуже хороші дані: атлетичний, гарна швидкість, удар з лівої ноги (от він у матчі з Ворсклою це продемонстрував). Саме тоді ним цікавився Шахтар, але Довбик вирішив змінити місце і поїхав у Мідтьюлланн, де у нього сталися травми. Але сам Мідтьюлланн не хотів віддавати Довбика, адже клуб вважав, що він коштує 10 мільйонів євро. Для його кар’єри краще було повернутися до України і тепер у Дніпрі ним задоволений Ігор Йовічевич, а сам Довбик є лідером команди.

Такого типу нападника у Шахтарі немає. Свого часу в донецькому клубі такого типу були Брандао і Феррейра, але зараз інший тип. Я думаю, він би міг підійти Шахтарю.

Підтверджую, що Бешикташ найближчим часом приїде дивитися Довбика. А Шахтар має інший селекційний вектор і скоріше шукатиме португальського нападника

Цього сезону в активі Довбика 9 голів і 1 асист у 20 матчах за СК Дніпро-1.

Читайте також: Футбольний злочин. Неадекватний футболіст вбивчим стрибком завдав супернику страшної травми. ВІДЕО

Читайте також