Боролися, як леви! Динамо дає бій Зальцбургу, але вилітає у Лігу Європи. ВІДЕО

23:55, 27 серпня 2024
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Динамо в Австрії у матчі-відповіді плей-оф ЛЧ зустрічалося із Зальцбургом.

Кияни у першому поєдинку поступилися з рахунком 0:2, тому в другій зустрічі їм потрібно було створити невеличке диво. Підопічні Шовковського розуміли всю складність ситуації, тому з перших секунд кинулися тиснути на свого суперника.

Loading...


Динамо протягом стартових 10 хвилин повністю домінувало у матчі, але конвертувати цю перевагу в забитий м'яч їм не вдалося. Натомість гравці Зальцбурга свій перший момент на 12-й хвилині одразу перетворили на гол. Дагім отримав передачу на правому фланзі, хитнув Дубінчака, змітився до центра і пробив у кут воріт – 1:0.

Loading...


Цей гол дещо деморалізував українців і суперник створив ще декілька моментів. На 25-й хвилині майже віч-на-віч із Бущаном виходив Єо і він стріляв у кут – голкіпер Динамо врятував.

Повернув Динамо до гри на 29-й хвилині Ванат. Михавко виконав рокізшну діагональну передачу з власної половини поля на нападника і той з меж штрафного майданчика пробив у дальній кут – 1:1.

Loading...


Після цього кияни дуже гостро діяли попереду. Чудовий момент мав Кабаєв, який виконав розкішний забіг із власної половини, він випередив захисника Зальцбурга, увійшов до штрафного майданчика, але в останню мить його удар заблокував оборонець.

По перерві тиск Динамо продовжився. На 54-й хвилині Ярмоленко прострілив до штрафного майданчика, м'яч рикошетом відлетів до Ваната, однак нападник із близької відстані завдав удар вище воріт.

Ще один чудову нагоду мав Попов. Після навісу з флангу він пробивав майже із воротарської зони, але знову над поперечкою.

На 81-й хвилині супермомент змарнував Шапаренко. Півзахисник обігрався у стіночку з Ванатом і стріляв із близької відстані – м'яч пролетів поруч зі стійкою.

На жаль, забити хоча би ще раз Динамо не вдалося. Кияни, попри гідну гру, поступають у двоматчевому протистоянні з рахунком 1:3 і відправляються до Ліги Європи.

Читайте також: Зідан очолить дуже несподіваний клуб?! На його підписанні наполягає світова легенда

Читайте також