Битва лідерів. Гол Довбика ставить Шахтар на коліна в матчі з Дніпром-1. ВІДЕО

15:00, 19 листопада 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний матч сезону в УПЛ зіграли в Ужгороді.


Дніпро-1 і Шахтар вирішили свій поєдинок розпочати без розкачки. Вже на старті зустрічі Довбик перевірив потужним ударом пильність Трубіна – голкіпер гірників свою команду врятував.

Не зміг такою ж надійністю відповісти воротар дніпрян Валеф. На 17 хвилині Мудрик протягнув м'яч до штрафного майданчика господарів і пробив – бразильський голкіпер Дніпра-1 відбив м'яч у сітку власних воріт – 0:1!

Тішилися лідерству в рахунку підопічні Йовічевича недовго! На 21 хвилині лідер УПЛ відповів класною комбінацією: Довбик у чужому штрафному п'ятою віддав на Гуцуляка, який відпасував на Піхальонка. Півзахисник збірної України з близької відстані пробив точно у дальній кут воріт Трубіна – 1:1!

Господарі надихнулися і могли ще до перерви вийти вперед у рахунку, але Трубін удар головою форварда суперника потягнув – сейв.

Свого нападник збірної України досягнув після перерви. 

На 53 хвилині Довбик після передачі Піхальонка з-під Матвієнка з лінії штрафного майданчика пробив точно у ближній кут воріт Трубіна – 2:1!

Шахтар міг дуже швидко відповісти, але фірмовий удар Мудрика зі зміщенням в центр Валеф потягнув.

Міг після виходу на заміну відзначитися Криськів, який із меж штрафного майданчика пробивав по воротах Валефа. На жаль для Шахтаря, удар у півзахисника гірників не вдався.

Дніпро-1 не дав команді Йовічевича більше шансів у цьому поєдинку. довівши його до заслуженої перемоги, і збільшив свою перевагу у турнірній таблиці до восьми очок (у Шахтаря ще одна гра в запасі)!

Читайте також: Просто знищив! Нідерландський журналіст принизив російський футбол

Читайте також