Чемпіонат світу. Фантастика Бразилії в матчі з Сербією. ВІДЕО

22:57, 24 листопада 2022
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Збірна Бразилії спала в матчі з Сербіє майже годину


Перший по-справжньому небезпечний момент біля воріт Вані Мілінковича-Савича господарі створили аж на 59 хвилині, коли Алекс Сандро потужним ударом здалеку перевірив на міцність стійку воріт сербської команди.

Дзвін каркасу воріт номінальних гостей став для них сигналом, на який підопічні Драгана Стойковича не відреагували. Розплата прийшла миттєво! На 62 хвилині Неймар увірвався у штрафний майданчик суперника, Вінісіус Жуніор з-під ноги партнера по команді пробив у дальній кут воріт Вані Мілінковича-Савича – голкіпер збірної Сербії удар бразильського вінгера потягнув, але на добиванні найспритнішим виявився Рішарлісон – 1:0!

За 10 хвилин все той же Рішарлісон знову опинився в обіймах радіючих партнерів по команді! вінісіус з флангу віддав у штрафний майданчик сербів на нападника Тоттенгема, який одним дотиком м'яч підпрацював, а іншим злету пробив пробив точно у кут воріт Вані Мілінковича-Савича – 2:0!

Photo by Getty Images

Ще раз каркас воріт врятував сербську збірна на 82 хвилині. Каземіро наважився на дальній удар – м'яч на себе прийняла поперечка воріт номінальних гостей.

Бразилія вчасно увімкнулася і здобула надважливу перемогу на старті чемпіонату світу.

Читайте також:  Чемпіонат світу. Роналду забиває – Португалія перемагає. ВІДЕО

Читайте також