Чому Динамо не змогло забити? Мірча Луческу проаналізував гру киян

21:14, 11 вересня 2020
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Головний тренер Динамо Мірча Луческу прокоментував матч із Десною, який закінчився нульовою нічиєю.

Що в першу чергу сьогодні не вийшло? В чому бачите основну проблему, і чому Динамо не змогло забити?

Не забили, бо удача була не нашому боці сьогодні… декілька стійок. Та й моментів вистачало. Час йшов, результат на нас тиснув і ми поспішали, робили неправильні речі. Тому і не було забитих м’ячів.

На початку матчу Десна грала першим номером, здавалося, потім середнім блоком, а тоді взагалі сіла.

Десна гарно розпочала, але потім ми взяли ініціативу в свої руки і домінували увесь матч. Ця гра вже історія. Готуємося до наступної. Ми грали з командою, яка знала, чого хоче і за що бореться. Вони збивали нас із заданого ритму. Але загалом ми домінували по грі.

Позитивний момент – це дебют молодого Забарного, який зіграв дуже впевнено. Негативно це те, що Тимчик травмувався і, скоріше за все, надовго. Лікар сказав, що важка травма. Це стане зрозуміло завтра на медичному огляді.

Це моє “везіння”. 6 гравців були травмовані з самого початку, коли я прийшов. Деякі з них тільки почали тренуватися і ще не встигли набрати форму. Як на мене, команда зіграла добре. Нам просто не вистачило гола.

Сьогодні була експериментальна лінія захисту: Кенджора із Миколенком у центрі. Як оціните їхню гру?

Хто був готовий і здоровий, той і зіграв. З лінії захисту всі зіграли добре. Гірше при грі в атаці показав себе Караваєв. Можливо через те, що він довго не грав, втратив певні навички і не так добре діяв саме попереду на підтримку атак.

Як можете оцінити АЗ?

Дуже сильна, мобільна і потужна команда. Вони закінчили чемпіонат на рівні з Аяксом. Проблем у них набагато менше, бо вони скасували гру цього туру. Вони відпочили. Це буде складний суперник, до якого ми маємо підготуватися дуже гарно і досягти потрібного результату.

Читайте також: Чемпіон Світу для Пірло? Ювентус погодив контракт з відомим гравцем та Кривдника Манчестер Сіті хочуть бачити в АПЛ. На півфіналіста Ліги Чемпіонів вже встановили ціну

Читайте також