Чудернацькі голи Першої ліги. Агробізнес курйозно рятується, а Сергійчук виконує Мілю. ВІДЕО

16:01, 31 березня 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

19 тур Першої ліги вражає красивими і дивовижними голами

Агробізнес у виїзному поєдинку з Альянсом врятувався попри вилучення Романчука. На 85-тій хвилині гості провели широку атаку і Груша пробив з меж штрафного майданчика у дальній кут воріт Єфанова. М’яч влучив у стійку, звідти відлетів у спину кіперу господарів і потім, на думку арбітрів, стався гол. Загинайлов виносив вже з-за лінії воріт. Хоча з показу епізоду у голі впевненим бути не можна. Гра завершилася унічию 1:1 і залишила Агробізнес на третій сходинці у турнірній таблиці (35 очок).

А от у центральному поєдинку туру Верес не залишив каменя на камені від першої на той момент команди Чорноморця. Одесити привезли собі перший гол через невдало введений у гру м’яч голкіпером Варакутою. Молодий воротар не перебив центральну лінію і Гегедош забив перший із двох своїх м’ячів у цьому матчі вже на 7-ій хвилині. Під свисток на перерву стався ключовий епізод: за фол у власному штрафному майданчику (наступив опонентові на ногу) пряму червону картку від Арановського отримав Вачіберадзе. Пенальті ударом у стилі Паненки дуже холоднокровно реалізував Сергійчук.

Підсумкові 4:0 дозволили рівненцям вийти на першу сходинку у турнірній таблиці, 39 балів. На один пункт менше в одеситів (38 очок). Антонов очолив Чорноморець місяць тому і встиг провести 5 матчів (3 перемоги, нічия та поразка).

Результати матчів ігрового дня:

Альянс 1:1 Агробізнес

Верес 4:0 Чорноморець

Авангард К 3:1 Нива Т

Гірник-Спорт 1:2 ВПК Агро

Волинь 0:0 Миколаїв

Прикарпаття 1:1 Полісся

Оболонь 3:0 Кремінь

Металіст 1925 1:0 Кристал (матч триває)

Читайте також: Залишити ще на три роки! Клуб намагається хитрощами зберегти колишню зірку Динамо

Читайте також