Чи повернеться Ребров до України? Тренер Аль-Айна визначився з пріоритетом

12:26, 20 вересня 2022
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Сергій Ребров хотів би повернутися до України і працювати з національною збірною. Такий висновок можна зробити з інтерв'ю фахівця 24 Каналу. З-поміж інших тем мова зайшла про майбутнє тренера. Контракт Реброва з Аль-Айном (ОАЕ), нагадаємо, чинний до літа наступного року. І українець наполягає, що будь-які перемовини щодо його повернення до України мають розпочинатися з пропозицій курівництву клубу з Еміратів. Проте, пріоритетом для Реброва, вочевидь, є робота зі збірною України.

Фото Аль-Айн
Для будь-якого тренера працювати в національній збірній України, особливо зараз, це престижно. Це певною мірою борг твоїй країні, яка тебе виховала, яка зробила тебе людиною. І я на 100% упевнений, що будь-який український тренер, якому запропонують очолити збірну, він не відмовиться. Питання не у грошах, не в умовах якихось, дуже комфортних. Якщо буде пропозиція від збірної України, я із задоволенням працюватиму в Україні, із задоволенням працюватиму в українських клубах.

Напередодні Ігор Циганик у своїй програмі Циганик LIVE говорив про клуб, де дуже хотіли би бачити Реброва головним тренером.


Читайте також: Російські гроші чи справедливість? Президент України сподівається на допомогу від УЄФА 

Читайте також