Чи пив Селезньов, чому виник конфлікт з тренером Колоса та переїзд у Рух? Деталі у Циганик LIVE

18:49, 08 лютого 2021
ФУТБОЛ УКРАЇНИ

Ігор Циганик в ефірі програми #ЦиганикLive детальніше розповів про конфлікт між Селезньовим та тренером Колоса:

Пряма мова:

Селезньов зустрічався з Вороніним на зборах у Туреччині. Але це було за декілька днів до гри, а не напередодні. Випивали чи ні? Євген сказав, що ні, і ніяких там проблем не було. В день гри Селезньов підійшов до тренерського штабу і повідомив, що у нього болять ахіли і він невпевнений, що зможе провести цей матч. Далі почалася конфліктна ситуація. З чим вона була пов’язана? Можливо, якісь попередні кроки й історії Селезньова, адже ви знаєте, який у нього вибуховий характер. Але сам конфлікт мав місце і наслідок цього конфлікту ми бачимо… Ну, маємо те, що маємо насправді.

Проте ніхто не упіймав Селезньова на тому, що він п’яний. Бо якщо таке було б, то одразу викликали б лікаря і розібралися, у якому стані перебуває гравець: в алкогольному чи похмільному. Насправді такого не було. Просто повідомили йому, що він має поїхати додому. Що сказав Селезньов тренеру, а ми знаємо, що він може наговорити, і іноді, напевно, треба себе стримувати у деяких моментах. Це конфлікт внутрішньокомандного характеру, який можна було спробувати вирішити, не доводячи до ЗМІ. Але сталося, як сталося. Конфлікт є. Чим він закінчиться? Побачимо. Наскільки я розумію, у Селезньова є контракт з Колосом. Буде він розривати чи ні? Не знаю. Селезньов намагався додзвонитися до президента клубу, але на момент нашої з ним розмови, цього ще не сталося.

З приводу переходу Селезньова в іншу команду. Я був свідком їхньої розмови з президентом Руха Григорієм Козловським. Я вам точно можу сказати, що у Рух Селезньов не поїде. Там сформована команда, якій довіряє і тренер і президент, вакансій у Русі немає.

Читайте також: Знову перенесення? Проведення ще одного матчу Ліги чемпіонів під питанням та Кінець епохи бідності? Кривбас проведе більше місяця на закордонних зборах

Читайте також