Чи відбудеться трансфер Яремчука? Інсайд Ігоря Циганика

16:24, 27 серпня 2019

Ігор Циганик в ефірі програми ЦиганикLIVE розповів про інтерес клубу Серії А до українського форварда Гента Романа Яремчука:

Зацікавленість Роми дуже серйозна. Від Роми прийшла офіційна пропозиція на дозвіл вести перемовини з Яремчуком. Уже певні контакти відбулися. Річ у тім, що Рома збирається продавати одного із своїх нападників – Патріка Шика у Лейпциг.  Якщо цей трансфер відбудеться, тоді Рома шукатиме ще одного нападника.
Якщо він не відбудеться, то зараз у Роми не так багато грошей, щоб купувати ще одного форварда. 

Крім Яремчука, Рома цікавиться Каліничем, який свого часу виступав у Дніпрі. Але наскільки мені відомо, Калінич запросив дуже велику зарплату. Фонсека зацікавлений, я впевнений, що Яремчук зможе себе там проявити. 

Тож, якщо ви прочитаєте, що Шик переходить у Німеччину, то у Яремчука відкрита дорога у Роми. Для Романа – це пріоритетний варіант, в принципі як і для Гента!

Роман не бере участь в перемовинах, це все поки на рівні клубів. Але Яремчук знає, що є достатньо серйозний інтерес з боку Роми. Я думаю, що найближчим часом все з’ясується. До приїзду футболістів в збірну, все буде ясно. 

Нагадаємо, одним із претендентів на українця був римський Лаціо. Кажуть, що тренер Орлів Сімоне Індзагі просто зачарований грою нападника збірної України. Крім того, інтерес до Яремчука є і Роми Паулу Фонсеки. Хоча технічний директор Гента Мішель Луважі категорично заявив, що Яремчук не продається.

Читайте також