Домовилися з новим тренером? Наставник українця може очолити ТОП-збірну

17:18, 09 лютого 2023
СВІТОВИЙ ФУТБОЛ

Футбольна федерація має декілька кандидатур на посаду тренера

Національна збірна Бразилії залишається без головного тренера після чемпіонату світу 2022. Після поразки збірній Хорватії у чвертьфіналі турніру попередній наставник Тіте залишив свою посаду, яку обіймав 6 років.

Тож керівництво федерації опрацьовує список кандидатів на посаду головного тренера. За інформацією Globo Esporte, пріоритетним варіантом є нинішній тренер українця Андрія Луніна в мадридському Реалі Карло Анчелотті.

Карло Анчелотті / Getty Images

Повідомляється, що сторони ведуть перемовини через посередників. Анчелотті висловив зацікавленність у цьому варіанті і відкритий до пропозицій. Однак, італієць не збирається покидати Сантьяго Бернабеу раніше завершення клубного сезону. Отож бразильці готові чекати до червня.

Представники збірної Бразилії мають намір зустрітися з президентом Реала Флорентіно Пересом вже у лютому, щоби зробити офіційну пропозицію по Анчелотті. Чинний контракт фахівця з клубом розрахований до 2024 року.

У разі невдачі з Анчелотті, альтернативними варіантами для бразильців є Жозе Моурінью (який нині очолює Рому) і Жорже Жезуш (Фенербахче).

Читайте У компанії ТОП-клубів! Відомі потенційні суперники Руха у Юнацькій лізі УЄФА

Читайте також